Laat ons weten als je voor een bepaald ingrediënt allergisch bent. Wij houden er rekening mee en zorgen ervoor dat je heerlijk kan genieten zonder zorgen.
Verschillende soorten verse groenten met kruiden
Een traditioneel vegetarisch gerecht van de Mughal-koningen, met geraspte kokosnoot, rozijnen, yoghurt en kruiden.
Kaas, curry, met groene erwten in tomatensaus en kruiden.
Schotel van bloemkool en kleine aardappelen met komijzaad bereid in een luchtige saus van verse tomaten en uitjes.
Verse spinazie gestoofd in tomatenpuree en bedenkt met pikante saus
Grauwe erwten bereid met uien (licht gekruid)
Zachte ocras, gebakken op een bedje van uien. (weinig gekruid)
knapperig beslag gefrituurd paneer in lichtzoete, pittige, hete en zure chilisaus
Gemarineerde paneer (Indische kaas) met yoghurt, gember en kruiden. Eerst geroosterd in de tandoor en daarna gebraden met room en amandelpoeder.
Paneer curry gemaakt met groene paprika's, ui, groene peper en andere authentieke Indische kruiden.
Noord-Indische curry gemaakt met Paneer (Indische kaas) op basis van tomatensaus met Indische kruiden.
Vers gestoofde spinazie met tomatenpuree, overgoten met een kruidensaus.
Champignons, erwten gestoofd in een saus met Indische kruiden, uitjes en verse tomaten.
Indische gele linzen, gestoofd en daarna bedekt met gebakken uien met een vleugje knoflook, gember en ongemalen kruiden.
Indische linzen, gestoofd en daarna bedekt met gebakken uien, een vleugje knoflook, gember en ongemalen kruiden.
Gelieve 15-20 minuten te wachten voor een beter resultaat van het gerecht op te dienen.
Tel: + +32 59 44 24 54
E-mail: info@indiantandoorigrill.be
MA-ZO 11:00 – 14:00 / 17:00 – 22:00
Donderdag gesloten
© 2022 Alle Rechten Voorbehouden | Indian Tandoori Grill | Privavy Policy
Designed By mockups.be – Powered By Dautsen.com